Kvalitetni remeni za satove: usporedba Oyster i President marki

9:05 am

Categories:

Želite uložiti u kvalitetno remenje za svoju kolekciju satova? Vjerojatno i sami znate da su vam u tom slučaju najbolji izbor koža i metal. Postoji mnogo marki specijaliziranih za proizvođenje remenja koje će potrajati jednako dugo kao i neki vrhunski sat. Neke od najpopularnijih među njima svakako su Oyster i President. Ali kako odabrati? Ono što slijedi usporedba je prednosti i nedostataka ovih dvaju proizvođača koja bi vam trebala pomoći da donesete najbolju odluku.

Dizajn

Remeni za satove često su podjednako pažljivo dizajnirani kao i sami satovi. I Oyster i President modeli mogu se pohvaliti vrhunskim dizajnom, no ipak postoji razlika među njima. Dok je Oyster marka koju češće biraju mladi ljudi, za President je karakterističan formalniji izgled. Osim toga, može ih se razlikovati i po broju karika, kojih President remeni za satove imaju više. U konačnici, koju ćete od ovih marki odabrati ovisit će isključivo o vašem osobnom osjećaju za stil.

Kvaliteta

Što se tiče kvalitete, postoje velike razlike među markama koje se specijaliziraju za proizvodnju remenja. To, međutim, nije istina u slučaju Oyster i President marki. Bez obzira na to za koju se odlučite, ostat ćete impresionirani njihovom izdržljivošću. Ali ako vam je kvaliteta na samom vrhu popisa prioriteta, predlažemo vam da se ipak odlučite za Oyster. Nekima se više sviđaju remeni za satove s više karika, kakve proizvodi President, ali takvi su često i lošije kvalitete od onih koji ih imaju manje.

Pristupačnost

Ako se još uvijek ne možete odlučiti između Oyster i President marki, možda vam pomogne to da se informirate o cijenama njihovih proizvoda. Iako kod većine modela nema neke značajne razlike, Oyster remeni za satove svejedno su nešto skuplji od onih koje proizvodi President. Razlike se dosta često mogu svesti na nekoliko desetaka kuna, ali i to može biti ono što će vas natjerati da prevagnete na jednu od ove dvije suprotstavljene strane.