Koje su se zvijezde prošetale po pisti u majicama?

12:13 pm

Categories:

Donedavno su se majice mogle naći samo u onim dijelovima ormara u koje inače spremamo odjeću za po doma. Iako ih mnogi od nas uistinu vole nositi, isprani bijeli T-shirt i suveniri s koncerata dosta su dugo bili prognani iz svijeta mode. Evo samo nekih od brojnih slavnih osoba koje čine sve da se ovi udobni odjevni predmeti vrate u modu.

Kate Bosworth
Ova prekrasna plavokosa dama posjetila je jedan od glamuroznijih modnih događaja, američki The Style Awards, u kombinaciji koja bi šokirala mnoge obožavatelje visoke mode. Odlučila se za laganu, nježno zelenu Jil Sander suknju i običnu bijelu majicu. Iako se ne radi o uobičajenom odabiru, lijepa Kate pobrala je isključivo pohvale.

Miley Cyrus
Iako je riječ o osobi koja nas svako malo uspije šokirati, neke stvari ne bismo očekivali ni od slavne Miley Cyrus. Ona je svejedno nadmašila samu sebe odjenuvši staru i poprilično ispranu majicu s egipatskim printom na jedno od važnijih društvenih događanja. Učinila je da T-shirt izgleda šik tako da ju je kombinirala s kožnom minicom i zlatnim detaljima.

Alexa Chung
Vitka Alexa postigla je nešto za što bi mnogi rekli da je nemoguće – učinila da obična bijela majica s printom izgleda kao nešto što bi na sebe stavila Audrey Hepburn. A kako joj je to uspjelo? Naprosto ju je sparila s elegantnim tajicama i crnim balerinkama.

Olivia Wilde
Za look koji je ujedno nemaran i glamurozan prekrasna Olivia upotrijebila je šarm obične krem majice. U kombinaciji s raskošnom, ali laganom suknjom s tribal printom, ovaj odjevni predmet odjednom izgleda kao idealan odabir čak i za svečaniju priliku.

Jordana Brewster
Graciozna Jordana izvukla je najbolje iz svoje bijele majice sparivši ju s dugačkom crnom suknjom. Zahvaljujući kraljevskom izgledu donjeg dijela, običan T-shirt uspijeva dati dojam elegancije koji se očekuje na važnim društvenim događanjima.